De Raad van Advies ziet toe op het beleid van het bestuur en op de algemene zaken van het Bewonersfonds Hilversum. De leden van de Raad van Advies hebben specifieke expertise, ervaring en/of netwerk dat van belang is voor het functioneren van het fonds. De Raad van Advies adviseert aan en fungeert als klankbord voor het bestuur en kijkt daarnaast, indien gewenst, mee naar de binnengekomen aanvragen. Met veel genoegen stellen wij onze Raad van Advies voor:


Lid – Tukkie Tuk van Versa Welzijn

Ze is alom bekend in Hilversum als energieke netwerker en onvermoeibare verbindende kracht onder het motto “Niet lullen maar poetsen”. En daarnaast is ze een onvermoeibare Bezige Bij in het sociaal-maatschappelijk leven van de Mediastad. Netwerken, verbinden, stimuleren, initiatieven nemen, het hoort allemaal onlosmakelijk bij de immer vrolijke en energieke Tukkie Tuk”.

 

 

 

 


Lid – Irene Quakkelaar van IQ gebiedsontwikkeling

Het gaat in de gebiedsontwikkeling niet om levensreddende operaties. En de wereldproblematiek los ik ook niet op. Maar invloed op de directe leefomgeving van u, uw (toekomstige) inwoners of uw klant ligt wel binnen handbereik. Onze directe (leef) omgeving is van essentieel belang voor ons welbevinden. In mijn werk zorg ik voor een goed leef- en ondernemersklimaat.

Gebiedsontwikkeling is een uitdagend vakgebied met ontelbaar verschillende aspecten, waarin ik schakel van archeologie naar zinkgehaltes. In het bestuurlijk-politieke krachtenveld jongleer ik met de belangen van inwoners, gemeente, bedrijven, natuur, ontwikkelaars etc. etc. Afwisseling en uitdaging zijn de kernwoorden die mijn enthousiasme voor het vak blijven aanwakkeren.