Voorzitter en medeoprichter – Rigo Stegeman van Good2Connect en Urban Farming 035

Ik ben Rigo, gelukkig partner en papa, mountainbiker, reiziger, sociaal ondernemer en zakelijk gids in de betekenis samenleving met mijn bedrijf Good2Connect. Ik help mensen in hun organisatie transitie naar zakelijk en sociaal betekenisvol werken, door het bieden van inspiratie, interactie en innovatie.

WAAROM

Ik geloof dat wij vandaag morgen kunnen waarborgen. Door het creëren van een economie die in dienst staat van een gelukkige samenleving met de aarde als levenspartner en soulmate.


Penningmeester – Michel Matton van Zimacon en CVO ’t Gooi

Ik help organisaties om beter te functioneren door het verbeteren van allerlei processen. Ik ben naast mijn commerciële activiteiten ook graag maatschappelijk actief. Ik ben bestuurslid van de Stichting Ideële Advisering, die maatschappelijke organisaties voorziet van professioneel advies op velerlei gebied. Maar werken aan de stad of de buurt waar je woont is leuker en levert ook nog wat op voor jezelf.

WAAROM

Ik vind het jammer dat de overheid zich al jaren terugtrekt maar vind het ook mooi. De overheid is vaak minder goed georganiseerd om flexibel en alert te reageren op behoeften in de samenleving. Ik denk dat wij dat beter kunnen doen, wij grijpen de kans om ons dorp beter te maken.


Secretaris en medeoprichter – Mirjam van der Werff – Wübbels van KernKracht Projecten

Bewoners in hun kracht zetten, dat is waar ik mij graag voor inzet. Bewoners hebben namelijk unieke kennis over hun straat of wijk, die je alleen weet als je er woont. Door hen als gemeente, (maatschappelijke) organisatie, woningcorporatie, etc. actief te betrekken bij projecten en ontwikkelingen in hun directe omgeving, oprecht naar hen te luisteren en hen als gelijkwaardige partners te behandelen, ontstaan samenwerkingen op basis van wederzijdse waardering, respect en vertrouwen.

WAAROM

Om bewoners in hun kracht te kunnen zetten, richt ik mij als veranderkundige op de verbinding tussen mensen. Dit kan tussen bewoners onderling zijn, maar ook tussen bewoners en gemeente of andere partijen. Door hier onder andere trainingen over te geven probeer ik mensen bewust te maken van hun eigen kracht en de kracht van de community